We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@ecohousehold.nl.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen evalueren en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retouren voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retour is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

14 dagen bedenktijd in de Europese Unie
Niettegenstaande het bovenstaande, als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Zoals hierboven vermeld, moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of een bewijs van aankoop nodig.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en boekt.

Als er meer dan 14 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@ecohousehold.nl.